UUTTA

Suomi 100 Presidentit muistipeli

Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi kaikki 12 presidenttiä saman pöydän ääressä. Valtakunnan arvovaltaisin muistipeli sopii hienosti lahjaksi vanhemmalle väelle ja myös yhteisenä historiahetkenä nuorisonkin kanssa.

Muistipelissä 24 korttia. Korttien koko on 5x5 cm ja paksuus 1,25 mm. Pakkauksen koko 55x55x34 mm. Pakkauksessa presidenttimme lueteltu aikajärjestyksessä.

Palapelejä! Komisario Palmu

Tämän sarjan olemme suunnitelleet vanhemmalle väelle, jotka muistavat legendaariset komisario Palmu -elokuvat. Muistoja herättävät ja ilmeikkäät kohtaukset nyt ensi kertaa palapeleinä. Yhdeksän erilaista kuvaa on mahdollista tilata kolmessa eri palakoossa. Kuvakoko on 48x36 cm.

Sama se kuinka monta palaa palapelissä on, koska kuvakoko on sama kaikissa. Valmiista palapelistä saa kehystettynä Suomi-elokuvaa kunnioittavasti komean taulun tai taulukokoelman seinälle. Tämä jos mikä on mukava lahja tai tuominen ajanvietteeksi vanhemmille tai isovanhemmille. Kehykset löytyvät verkkokaupastamme täältä.

Uusia palapelikokoja

Lisäsimme valikoimiimme uusia palapelikokoja perheen pienimmille. Palapelit 30 ja 48 palaa ovat molemmat kuvakooltaan 30 x 21 cm. Mukavaa kahvipöytäpuhdetta myös senioriväelle!

Lahjakortilla pikainen ratkaisu lahjapulmaan

Jäikö lahjahankinta viime tippaan? Tyylikäs, toimiva ja varmasti myös mielekäs vaihtoehto lahjaksi on Palapelix-lahjakortti. Lahjakortti sisältää kertakäyttöisen arvokoodin. Koodi kirjoitetaan ostoskori-sivulla Kuponkikoodi-kohtaan. Lahjakortit ovat pdf-muotoisia ja ne lähetetään tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortteihin pääset tutustumaan täältä.

Palapeliliimat ja -kehykset samalla tilauksella

Verkkokaupastamme saat nyt samalla tilauksella palapeliliimat. Tuubissa on liiman levitystä helpottava sieni. Liimaa on 70 ml ja se riittää kahdelle 1000 palan palapelille. Kun palapeli on liimattu tauluksi, niin sen kruunaa lopuksi mittatilaustyönä tehty kehys. Valmiiksi kasattuja ja laadukkaita alumiinireunaisia kehyksiä on saatavana verkkokaupastamme 100, 200, 500 ja 1000 palan palapeleille.

Historialliset kartat palapeleinä

Kansalliskirjaston ja Karttakeskuksen käsinpiirretyistä historiallisista kartoista tehdyt palapelit ovat mielenkiintoinen lisä valikoimiimme. Kuvat ovat pikkutarkasti piirretty ja hienoilla yksityiskohdilla täydennetty. Historiallisten maakarttojen ja vanhojen kaupunkikarttojen valikoimaa täydennetään, kun saamme sellaisia käyttöömme. Karttakuvat ovat tilattavissa 100-2000 palan palapeleinä.
Tutustu tarkemmin tuotteisiin tästä.

Suomen epävirallinen kartta palapeleinä

Karttakeskuksen Suomen epävirallinen kartta laittaa paikkojen nimet uusiksi. Jos tuntuu että Suomen maantiede on hallussa, niin tässä on hieman lisähaastetta. Missähän päin sijaitsevat mm. paikat Perä-Hikiä, Manchesteri, Piilaakso, Bombasa, Ellinkaarre, Chicago...
Ihan hyvä lahjaidea tämäkin. Tutustu karttoihin tästä.

 

Facebook