PALAPELIMME

Palapelikoot ja pakkaukset

Palapelit omasta kuvasta sekä myös valmismallistosta valmistetaan aina tilaus kerrallaan. 

Palapelejämme on saatavana useassa eri palamäärässä. 30, 48 (30x21 cm), 100, 500 (48x34 cm) ja 1000 palaa (68x48 cm) sekä suurimmassa palapelissämme paloja on jopa 2000 (90x67 cm). Joidenkin valmismalliston palapeleissä kokovalikoimaa on rajattu johtuen yleensä käytössä olevan kuvan resoluutiosta.

2000 palan palapelissä pakkauksessa on kaksi palapelipussia, joissa molemmissa on 1000 palaa. Tämä helpottaa palapelin rakentelua, koska ensin voi tehdä esim. vasemman puolen palapelistä. Sen jälkeen voi tehdä oikean puolen ja yhdistää työn tulokset yhdeksi suureksi 2000 palan palapeliksi. Tai sitten voi laittaa kaikki palat yhteen läjään ja aloittaa palapelin rakentelu. Jokainen voi valita itselleen sopivimman tavan.

Palapeleissämme palojen kulmat kohtaavat. Jokainen pala on myös erilainen. Nämä ominaisuudet vähentävät epävarmuutta siitä, onko pala oikeassa paikassa.

Periaatekuva kulmien kohtaamisesta. Hyöty tulee parhaiten esille vaikeiden tasaisten pintojen kasaamisessa kuten taivaat. Jos kulmat eivät kohtaa, niin pala ei ole oikeassa paikassa. Vasemmassa kuvassa Palapelixin verkkokauppapalapeli.

2000 palan palapelissä palat ovat kahdessa pussissa. Voit kasata ensin esim. vasemman puolen kuvasta ja sitten vasta oikean. Yhdistä valmiit puoliskot lopuksi yhteen.

Kaikissa palapeleissämme on laadukkaat materiaalit. Palapelipahvit ovat perinteistä sinistä pahvia, joka on n. 1,7 mm paksua. Palapeleissä on heijastamaton pinta, mikä mukavaa tekemisen kannalta ja tekee myös lopputuloksen tyylikkääksi.

Pakkaukset ovat perinteisesti kaksiosaisia, jossa kannessa on kuva palapelistä. Pakkausmateriaali jämäkkää uusiokartonkia.

Facebook