TOIMITUSEHDOT

Asiakas vastaa itse palveluumme lataamiensa kuvien käyttöoikeuksista. Palapelix.fi:llä on oikeus tuottaa kuvasta/kuvista vain sen tuotteen ja määrän, kuin asiakas on tilannut.

1. Toimitusaika

Toimitusaika on n. kaksi viikkoa. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään tai lähetetyssä kuva-aineistossa on teknisesti vikaa.

Palapelix ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ulkoisista seikoista, kuten postin toimituksesta, lakosta, luonnonmullistuksesta, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Palapelix.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

2. Toimitustapa

Toimitamme tilaukset postipakettina lähimpään postitoimipaikkaan. Toimitusmaksu yhteen osoitteeseen alkaen 9,95 €. Kehyksen toimituskuluun lisäämme Postin veloittaman 10 euron särkyvän toimituksen lisän.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimitamme tuotteet vain Suomeen. Asiakas vastaa ilmoittamansa osoitteen oikeellisuudesta. Virheellisen osoitteen tai noutamattoman lähetyksen johdosta palautuneen lähetyksen uudelleenlähettämiskulut peritään tilaajalta.

3. Noutamaton tilaus postitoimipaikasta

Posti säilyttää tilausta seitsemän (7) päivää. Verkkokauppaan palautuneesta noutamattoman tilauksen uudelleen lähettämisestä perimme 18,00 euron postituskulun (sisältää Postin palautuslähetyksen ja tuotteen uudelleen lähettämisen).

4. Nouto toimipisteestä

Tilauksen yhteydessä voi valita Noudon toimipisteestä -vaihtoehdon (Kokkola) postituksen sijaan. Ilmoitamme noudosta ja noutopaikasta tekstiviestillä tai puhelimitse.

5. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP Pankki, Nordea, Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, LähiTapiola Pankki
Luottokortit: Visa, MasterCard.

6. Palautusoikeus

Tuotteilla on palautusoikeus vain siinä tapauksessa, mikäli niissä on valmistusvika.
Mikäli tuote on viallinen, ilmoita asiasta viipymättä Palapelix.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun, joko sähköpostitse asiakaspalvelu(a)palapelix.fi tai puhelimitse 040 555 8808 (ma-pe 8-16.30).

7. Kuvien käyttöoikeudet

Asiakas vastaa itse palveluumme lataamiensa kuvien käyttöoikeuksista. Palapelix.fi tuottaa kuvasta/kuvista vain sen tuotteen ja määrät kuin asiakas on tilannut.

8. Yhteystiedot

Palapelix.fi

puh. 040 555 8808
sähköposti: asiakaspalvelu(a)palapelix.fi

Facebook